De Belangrijkste voordelen van videoconferencing voor bedrijven

Videoconferencing voor efficiënte samenwerking biedt talloze voordelen voor bedrijven van elke omvang. Hieronder enkele van de grootste voordelen:

  1. Kostenbesparing
    Geen reiskosten en minder tijd kwijt aan vergaderingen.
  2. Efficiëntere communicatie
    Met videoconferencing communiceer je sneller en directer.
  3. Flexibiliteit
    Werk op afstand wordt makkelijker met videoconferentie-tools.
  4. Betere relaties
    Zie en spreek je collega’s, klanten of partners alsof ze in dezelfde kamer zitten.

De nieuwe oplossingen binnen Broeze bieden nu alle voordelen zoals hierboven genoemd. Naast de camera en microfoon dragen het nieuw geïnstalleerde touchscreen en cable cubby (nette afwerking benodigde bekabeling in vergadertafel) bij aan de modern uitgeruste vergaderruimte.

Keuze voor Vibeon

Broeze heeft voor Vibeon gekozen vanwege het meedenken en de complete installatie en instructies van het systeem. Want naast een gedegen advies is de totaalaanpak door Vibeon doorslaggevend geweest ten opzicht van de concurrent.

 Vibeon dankt Broeze voor deze mooie opdracht, het vertrouwen en de open samenwerking. Veel plezier met de nieuwe audiovisuele middelen binnen de vergaderruimte.

Over Vibeon

Vibeon heeft meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren, verkopen en onderhouden van zowel complexe als eenvoudige audiovisuele oplossingen voor elk budget. Onze deskundigheid en persoonlijke no-nonsense aanpak worden gewaardeerd. We denken graag met u mee hoe audiovisuele middelen in uw specifieke situatie het beste kunnen worden ingezet. Wij streven naar langdurige klantrelaties. Het ontzorgen van onze klanten voor, tijdens en na oplevering van het project is ons doel. Dus ook voor “Videoconferencing voor efficiënte samenwerking” kunt u bij ons terecht!